Strategia variată și cea a tendinței

Strategia variată și cea a tendințeiÎn timp ce tendința și gama de tranzacționare au diferite tipuri de strategii de tranzacționare, este recomandat să înveți despre ele împreună. Acest lucru se datorează faptului că de multe ori va trebui să determini dacă cel mai bine este să utilizezi o strategie de tranzacționare cu opțiuni binare sau o strategie de tendințe care variază în funcție de condițiile de piață. Practic, strategia tendinței este utilizată atunci când prețul unui activ se deplasează într-o direcție în mod constant, în timp ce strategia gamei este utilizată atunci când nu există nici o direcție clară de mișcare, iar prețul pur și simplu fluctuează la întâmplare.

Investitorii se bazează pe o serie de metode diferite pentru a determina dacă piața este în tendință sau pur și simplu variază. Una dintre cele mai populare moduri de a face acest lucru este prin utilizarea unui indicator tehnic numit banda Bollinger. Aceste linii sunt desenate de-a lungul părții de sus, de jos și de mijloc a diagramei unui activ. Atunci când vezi că prețul se mișcă în diagonală în sus, prin linii, ești martorul unei tendințe ascendente. Pe de altă parte, prețurilor activelor deplasându-se în jos prin linii indică o tendință descendentă.

Mediile de perioade 20 te pot ajuta să identifici tendințe. Dacă vezi că o diagramă se deplasează deasupra mediei mobile de 20, ești martorul unei tendințe ascendente. Numerele sub acea medie, indică un model de tendință descendentă.

În timpul tendințelor ascendente, cel mai bun moment de a face o serie de tranzacții cu opțiuni binare este chiar începutul trendului când prețul se deplasează în sus sau se inversează și de la o mișcare în jos se transformă în sus. Opusul este cazul tendințelor descendente; trebuie să fii în măsură să faci o tranzacție de îndată ce prețul începe să scadă, cu scopul de a obține cea mai mare plată posibilă. Cele 20 de benzi SMA și Bollinger te pot ajuta să prezici mișcările de preț, astfel încât să fii în măsură să investești mai devreme și să ai parte de mai mult profit de la tendințe.

Strategia variată și cea a tendinței

De fiecare dată când tranzacționezi cu o strategie de tendințe cu opțiuni binare, orizontul de expirare va trebui să fie scurt. În cele mai multe cazuri, tendințele sunt de scurtă durată. Este posibil ca o tendință să dureze doar o oră în timpul zilei, iar prețul unui activ să se deplaseze în diferite direcții pe tot parcursul zilei. Cu tranzacții scurte cu opțiuni binare, poți beneficia de pe urma reluărilor în materie de prețuri care au loc începând cu deschiderea zilei de tranzacționare până aproape de sfârșit.

Strategia tendinței funcționează atunci când se poate vedea clar o creștere și se încadrează în mișcarea prețului. În alte ocazii, atunci când prețul unui activ pare a fi în mișcare mai degrabă stabil într-o linie orizontală, vizualizezi o piață care variază, ce necesită o abordare diferită de tranzacționare.

În timpul perioadelor care variază, există un set diferit de indicatori care sunt benefici pentru a investi. Unele dintre cele mai puternice instrumente sunt oscilatoarele stocastice. Acești indicatori nu sunt legați de prețul unui activ sau de volumul său de tranzacționare. În schimb, măsoară impulsul unui activ prin examinarea modului în care acesta a oscilat de la sprijinul său la prețul de rezistență și înapoi în timp. Atunci când vezi o schimbare în impuls, este probabil să vezi schimbarea prețului la scurt timp după, oferindu-ți posibilitatea de a plasa o tranzacție cu opțiuni binare în direcția corectă pentru a obține o plată profitabilă.

În general, piețele care variază sunt nefavorabile pentru cele mai multe tipuri de investiții, ca atunci când cumperi sau vinzi un activ, nu este posibil să faci bani dacă prețurile stagnează; cu toate acestea, pentru traderii de opțiuni binare care utilizează indicatorii tehnici potriviți, o piață care variază poate oferi un climat adecvat pentru tranzacții profitabile.