Strategia de tranzacționare de 60 de secunde

Strategia de tranzacționare de 60 de secunde

Opiniile despre tranzacțiile cu opțiuni binare de 60 de secunde sunt foarte diverse. Unii brokeri sunt dispuși să admită că tranzacționare cu opțiuni binare de 60 de secunde poate fi o strategie viabilă pentru a profita de tranzacțiile cu opțiuni binare în anumite tipuri de condiții de piață, în timp ce alții au tendința de a le vedea mai mult ca pe instrumente care pot fi utile pentru tranzacționare, mai degrabă decât o strategie de reducere a riscului.

La nivelul cel mai de bază, o strategie de tranzacționare cu opțiuni binare de 60 de secunde implică utilizarea abilității de a comercializa un activ care se află în mijlocul unei inversări sau schimbări în direcția de stabilire a prețurilor pentru a profita de mișcarea sa de mai multe ori într-o anumită perioadă de timp. Strategia de tranzacționare este cea mai benefică atunci când reluări foarte scurte apar în mijlocul unei tendințe puternice.

Investitorii care se bazeaza pe o astfel de strategie de obicei fac acest lucru atunci când piața este sacadată, iar prețul unui activ a devenit imprevizibil. Acest lucru se datorează faptului că, cu o tranzacție cu opțiuni binare de 60 secunde, trebuie doar să ai dreptate despre mișcarea unui preț într-o perioadă foarte scurtă de timp. Atunci când sunt utilizate în mod corespunzător, strategiile de tranzacționare cu opțiuni binare de 60 de secunde pot face posibilă introducerea mai multor tranzacții câștigătoare bazate pe reluări scurte pentru a transforma un profit în cazurile în care tranzacțiile pe termen lung ar putea fi fără succes.

Imaginea oferă o ilustrare a unui moment în care strategia de tranzacționare de 60 de secunde ar fi o strategie inteligentă pentru un investitor. Prețul acestui activ a fost violent, ceea ce a făcut parierea pe orice deplasare a prețului foarte dificilă pentru investitori și nu au existat factori externi care ar fi putut fi folosiți pentru a prezice mișcarea prețurilor. Atunci când o mișcare în preț a devenit evidentă, comerciantul a profitat de moment și a făcut numeroase tranzacții cu opțiuni binare cu timp de expirare de 60 de secunde. Investitorul a continuat până când prețul s-a apropiat de prețul de exercitare și părea probabil că mișcarea va trece. Acest investitor a fost în măsură să câștige 8 din 10 tranzacții și să închidă cu profit atunci când pierderile au fost scăzute din plățile prevăzute la cele opt tranzacții de succes.

Strategia de tranzacționare de 60 de secundeÎn timp ce tranzacțiile cu opțiuni binare de 60 de secunde îți pot permite să bani atunci când ai putea să îți pierzi investiția, este important să abordezi această strategie de tranzacționare cu grijă. Va trebui să monitorizezi cu atenție fluxul de numerar și să eviți să te lași purtat de val atunci când investești. Amintește-ți că riscul implicat în tranzacțiile cu opțiuni binare este întotdeauna ridicat; niciodată nu ar trebui să investești mai mult decât îți poți permite să pierzi, indiferent de tranzacție.