Strategia de inversare

Strategia de inversareDacă ești nou în lumea investițiilor cu opțiuni binare și în căutarea unei strategii de investiții, care nu necesită multă expertiză, strategia de inversare este un excelent punct de plecare. Să stăpânești această strategie implică studierea graficului de tranzacționare al unui activ și identificarea mai ușoară a momentului în care consideri că mișcarea de preț își va schimba direcția.

În mod natural, tendințele nu sunt simple și frumoase. Valoarea unui activ poate fluctua, astfel încât, în ​​timp ce strategia de inversare este aparent simplă, de fapt, punerea în practică necesită multă muncă și un ochi dezvoltat. Vei avea nevoie să studiezi o combinație de diagrame financiare pe termen lung și scurt, cu scopul de a identifica tendințele și apoi să fii capabil să urmărești cu precizie mișcarea prețurilor pentru a prezice cu exactitate atunci când prețul se va muta de la o tendință ascendentă la una descendentă sau vice-versa.

În tranzacțiile cu opțiuni binare, plățile sunt mai mari atunci când alegi o opțiune care pare mai riscantă, sau cu alte cuvinte, mai puțin probabil să apară. De exemplu, să presupunem că ai făcut o tranzacție cu opțiuni binare în mijlocul unei tendințe prelungite de ascensiune a prețurilor. Când te duci să plasezi o tranzacție vei vedea că plata pentru o opțiune „Up” va fi mai mică decât plata pentru o opțiune „Down”, deoarece tendința ascendentă ar sugera că prețurile vor continua să urce. Ca urmare, dacă ai fost capabil să anticipezi o inversare la momentul potrivit, vei avea șansa de a culege un câștig frumos. Cu cât mai devreme inversarea, cu atât mai mare plata probabilă.

Pentru a obține cele mai bune rezultate posibile cu o strategie de tranzacționare cu opțiuni binare de inversare, trebuie să fii printre primii care realizează că direcția prețului este pe cale să se miște. Nu este cu adevărat posibil să faci asta dacă te uiți doar la mișcările de pe un grafic. Până când inversarea va fi vizibilă, plățile cu opțiuni binare vor fi deja reduse.

Strategia de inversareCel mai bun mod de abordare a cercetării pentru o strategie de inversare a tranzacțiilor cu opțiuni binare este de a utiliza indicatori tehnici pentru a te ajuta să anticipezi inversările. Un număr de diferiți indicatori sunt utili pentru a identifica inversări. Unul dintre cei mai simpli indicatori este Indicele Relativ De Putere sau RSI. Acest indicator îți permite să vezi dacă un activ este supra-cumpărat sau supra-vândut.

Pentru că supra-vânzarea nu poate fi în mod tipic susținută pentru perioade lungi de timp, un activ cu scoruri sub 30 pe RSI este probabil să scadă în curând. În mod similar, un activ cu un nivel RSI de 70 sau mai mare este supra-cumpărat și va crește probabil în preț, în viitorul apropiat. Cel mai simplu mod de a adăuga Indici Relativi De Putere la diagrame este de a utiliza un program software de diagrame.

Este important să ne amintim că, chiar dacă combinăm diagrame financiare bune în timp real, cu unul sau mai mulți indicatori tehnici, este încă posibil ca circulația efectivă a prețului unui activ să se deplaseze într-un mod diferit decât am anticipat. Chiar și cu strategia de inversare folosită în mod corespunzător, există un risc ridicat de a-ți pierde investiția atunci când faci o tranzacție cu opțiuni binare, dar este posibil să se reducă riscul prin adoptarea strategiei.