Retragerile Fibonacci

Retragerile FibonacciRetragerile Fibonacci au devenit una dintre cele mai populare metode de tranzacționare cu opțiuni binare și pot fi o parte benefică a strategiei tale de tranzacționare. În timp ce numele lor poate fi intimidant, Retragerile Fibonacci sunt destul de simplu de înțeles și pot fi utile pentru investitorii începători cât și pentru cei profesioniști.

Ce sunt Retragerile Fibonacci?

Cu orice tip de investiție, este posibil de urmărit prețul unui instrument monetar folosind un grafic „preț versus timp”. În goana după opțiuni binare, aceste tipuri de diagrame fac posibilă identificarea cu ușurință a punctelor înalte și joase a prețurilor pe care un anumit activ le-a ajuns într-un anumit interval de timp.

Cu Retragerile Fibonacci, plasezi linii orizontale pe un grafic „preț versus timp” la nivelul punctelor înalte și scăzute ale prețului. O linie este plasat la 0%, iar o alta este pusă la pragul de 100%. Apoi, încă trei linii sunt puse pe grafic la 38,2%, 50% și 61,8%. Punctele procentuale sunt întotdeauna la fel, indiferent care este intervalul de preț sau ce tip de activ complotezi.

Cercetările indică faptul că, atunci când prețul unui activ se deplasează în sus sau în jos, punctele de sprijin și de rezistență vor rămâne strâns poziționate la aceste linii. Atunci când adăugi Retragerile Fibonacci pe o diagramă financiară, devine mai ușor de anticipat modul de mișcare a prețurilor în viitor.

Beneficiile Retragerilor Fibonacci pentru tranzacționarea cu opțiuni binare

Retragerile Fibonacci ajută la anticiparea modificărilor prețului unui activ și la determinarea momentului ideal pentru achiziționarea unei opțiuni binare sau abandonarea timpurie a unei opțiuni binare. De exemplu, să presupunem că ai urmărit prețul aurului pe parcursul unei tendințe descendente, care a ajuns aproximativ la nivelul de 0%. Poți anticipa că prețul va ricoșa, dar va merge doar până la Retragerile Fibonacci.

Retragerile FibonacciUn lucru important de reținut despre Retragerile Fibonacci

Retragerile Fibonacci te pot ajuta să prezici comportamentul pe piață, cu un grad bun de acuratețe, dar nu sunt simple de manevrat. Marcajele de pe graficele financiare s-au dovedit a fi un bun mod de a stabili tendințele din trecut, dar viitorul piețelor este întotdeauna incert.

În unele cazuri, liniile ar trebui ajustate pentru a reflecta mai bine comportamentul prețului unui activ. Investitorii maturi identifică destul de ușor aceste cazuri, dar poate dura ceva timp până când începătorii vor stăpâni această abilitate. Volatilitatea pieței, de asemenea, face imposibil ca orice metodă de tranzacționare cu opțiuni binare să fie de încredere 100% din timp, inclusiv Retragerile Fibonacci. Există întotdeauna factori externi în joc, care pot face prețul unui activ să se comporte într-un mod neașteptat. Ca rezultat, cel mai bine este să iei în considerare Retragerile Fibonacci, împreună cu alte tipuri de informații și să nu investești niciodată mai mult decât îți poți permite să pierzi în materie de tranzacții cu opțiuni binare.

Folosirea Retragerilor Fibonacci cu Opțiuni binare

Retragerile Fibonacci pot fi folosite pentru a minimiza riscul de pierdere și de a îmbunătăți acuratețea predicțiilor făcute cu privire la orice tip de opțiune binară. Retragerile Fibonacci te pot ajuta să faci presupuneri mai educate cu opțiuni binare High sau Low, Touch și No Touch și Range. Indiferent de tipul în care intenționezi să investești, este înțelept să acumulezi experiență prin utilizarea unui cont demo cu Retrageri Fibonacci. Prin încercări și eșuări, poți deveni mai familiarizat cu această metodă de analiză tehnică și poți începe să vezi când te poți baza pe informațiile pe care le furnizează.