Efect de knock-on

Efect de knock-on

Una dintre întrebările cele mai frecvente puse de către noii investitori de opțiuni binare este care strategie de tranzacții cu opțiuni binare este cea mai bună. Este un lucru normal să fii curios despre acest aspect. La urma urmei, dacă există o strategie care se remarcă printre toate celelalte, un adevărat investitor ar trebui să o stăpânească. Fiecare nou investitor este dornic să găsească o metodă cu care să lucreze tot timpul, o abordare one-size-fits-all a strategiilor de tranzacții cu opțiuni binare, care să le permită să facă profituri uriașe, cu cât mai puțin efort posibil.

Dacă acest lucru sună familiar, este important pentru tine să accepți chiar acum că nu există o astfel de strategie de tranzacționare cu opțiuni binare. Nu există nici o strategie care să le depășească pe celelalte și nici o strategie va avea un rezultat 100% corect. De aceea, este important să înveți despre o serie de strategii pentru a înțelege modul în care acestea funcționează și când să le folosești. Cu cât ai mai multe strategii în repertoriu, vei fi în cea mai bună poziție pentru a maximiza victoriile și pentru a minimiza pierderile.

Acest ghid îți va prezenta una dintre strategiile de tranzacționare cu opțiuni binare cel mai frecvent utilizate – efectul knock-on, care este, de asemenea, numit uneori strategia de tragere a pieței.

Efectul knock-on se bazează pe faptul că, în timp ce piețele pot fi diferite una de alta, ele sunt încă strâns legate. Ce se întâmplă cu prețul unui activ poate avea un impact mare asupra altuia. Pentru că există anumite reguli care se aplică pentru corelații între anumite active o bună perioadă de timp, efect knock-on poate fi utilizat cu un grad mai ridicat de precizie decât alte tipuri de strategii de investiții cu opțiuni binare.

Efect de knock-onOpțiunile binare se pretează la strategia de tragere a pieței, deoarece există atât de multe tipuri diferite de active care pot fi comercializate în lumea opțiunilor binare. Un trader FOREX, trader de mărfuri, trader de indice sau de stoc este limitat la o singură piață, dar traderii cu opțiuni binare au un nivel mult mai ridicat de agilitate. Ești liber să plasezi tranzacții cu opțiuni binare pe perechi valutare, de stabilire a prețurilor materiilor prime, indicilor și stocurilor cu aceeași ușurință, deci ești într-o poziție unică de a beneficia de legăturile complicate dintre valorile diferitelor clase de active.

Odată ce ești familiarizat cu modul în care prețul unui activ este legat unul de altul , vei fi într-o poziție bună de a anticipa creșterea și scăderea activelor corelate și să plasezi tranzacții cu opțiuni binare CALL sau PUT înainte ca prețurile să se schimbe, cu scopul de a maximiza mărimea plății tale.

La fel cum ai acces la o gamă largă de clase de active, ai posibilitatea de a alege între un număr foarte mare de active corelate pe care să te concentrezi atunci când utilizezi efectul knock-on drept o strategie de investiții. Cea mai bună abordare este să te concentrezi pe una sau două seturi de active corelate pentru a obține o înțelegere aprofundată despre legătura și modul în care prețurile se afectează unul pe altul. Acest lucru te va pune în cea mai bună poziție pentru a utiliza strategia de tragere a piaței în mod eficient în scenarii de tranzacționare de zi cu zi.

Să examinăm trei dintre cele mai ușor de înțeles active corelate:

Aurul și dolarul american

Privind diagrame de active, vei vedea în mod clar că prețurile aurului și valoarea dolarului american sunt invers proporționale. În cazul în care valoarea dolarului crește, prețul aurului scade, iar în cazul în care valoarea dolarului scade, prețurile aurului urcă.

Această relație inversă între valoarea dolarului și prețul aurului se produce deoarece aurul este privit de obicei ca o investiție sigură. Atunci când oamenii se tem de instabilitatea financiară sau inflația viitoare din cauza performanțelor slabe din partea dolarului, cumpără de multe ori aur. Atunci când vezi că dolarul american începe să scadă, poți face cu înțelepciune tranzacții tip CALL pe aur sau vice-versa.

Relația dintre prețul aurului și valoarea dolarului american poate fi extinsă pentru a te ajuta să plasezi alte tranzacții inteligente folosind efectul de domino. De exemplu, aproximativ 25% din valoarea francului elvețian este susținută de aur. Ca rezultat, creșterea prețurilor de aur înseamnă în mod tipic o creștere a valorii pentru francul elvețian. În mod similar, dolarul australian este, de asemenea, întărit de creșterea prețului aurului pentru că Australia este unul dintre cei mai mari importatori de aur din lume.

Efect de knock-onAtunci când vezi că nivelul dolarului scade, poți stimula profiturile prin tranzacții cu opțiuni binare tip Call pe aur, pentru ca francul elvețian și dolarul australian să crească. Pe de altă parte, atunci când valoarea dolarului se ridică, ai putea face tranzacții cu opțiuni binare tip PUT pe aur, franc elvețian și dolar australian.

Prețurile pentru petrol și USD/Perechea de valute CAD

Petrolul este una dintre cele mai importante resurse naturale din lume, deoarece este necesară pentru fabricarea și pentru produsele care circulă în întreaga lume. Ca urmare, prețurile petrolului au un impact enorm asupra economiei mondiale. Un domeniu în care efectele de stabilire a prețurilor de petrol au influențat puternic istoria a fost prin prisma valorii perechii valută USD/CAD. Canada este unul dintre cei mai mari furnizori de petrol din lume și SUA importă o mare cantitate de petrol din Canada. Ca urmare, atunci când crește prețul petrolului, valoarea dolarului canadian crește în raport cu dolarul american. În mod similar, o scădere a prețurilor petrolului va consolida dolarul american față de dolarul canadian.

Cuprul, Perechea de valute AUD/USD și Indicele Shanghai

Cuprul, dolarul australian și indicele Shanghai sunt toate corelate pozitiv unul cu altul. China este unul dintre cei mai mari importatori mondiali de cupru, deoarece acesta este necesar ca material de fabricație. În cazul în care economia chineză este puternică datorită creșterii din industria prelucrătoare, este nevoie de mai mult de cupru. Acest lucru face ca prețurile de cupru să crească. Între timp, indicele Shanghai crește din cauza puterii economiei chineze. În același timp, valoarea dolarului australian crește, deoarece Australia este cel mai mare furnizor de cupru pentru fabricația chineză.

Folosind o strategie de tragere a pieței pentru tranzacțiile cu opțiuni binare

Cu scopul de a obține cele mai bune rezultate atunci când utilizezi strategia de tragere a pieței pentru tranzacțiile cu opțiuni binare sau efectul knock-in, păstrează următoarele sfaturi în minte:

  1. Bazează-te numai pe corelările care au o bază istorică puternică. Este posibil ca o corelare pe care o observi să fie doar o întâmplare. Documentează-te pentru a afla de ce ar putea exista o legătură între cele două active înainte de a utiliza orice corelare specială pe care o observi singur.
  1. Nu uita că aceste corelații nu sunt stabile. Pot exista condiții în care cele două active, care sunt în mod normal, legate între ele se deplasează independent una față de cealaltă și sfidează regulile. Va trebui să înțelegi profund cele două active și când au activat în afara normei, astfel încât să poți prezice cu acuratețe mișcările unui activ bazându-te pe mișcările celuilalt.
  1. Efect de knock-onCând începi să utilizezi pentru prima dată o strategie de tragere a pieței cu tranzacții cu opțiuni binare, ar fi cel mai bine să te concentrezi pe contracte pe termen scurt decât pe opțiunile pe termen lung.
  1. Acceptă faptul că o strategie de tranzacționare cu efect knock-on de succes necesită o investiție a timpului. Dacă ești în căutarea unei strategii simple și rapide, acest lucru nu va fi o alegere bună pentru stilul tău de tranzacționare. Cu toate acestea, investiția timpului necesar pentru a deveni bine versat în piețele complicate inter-funcționale, poate duce la profituri considerabile. De aceea, mulți oameni care-și planifică tranzacționarea cu opțiuni binare ca profesie vor alege să înceapă încet, în timp ce învață despre active și vor include treptat strategia de tragere a pieței în tranzacțiile lor de zi cu zi.
  1. Ține cont de faptul că la fel ca toate strategiile de tranzacționare cu opțiuni binare, efectul knock-on urmărește minimizarea pierderii, nu o împiedică. Va exista întotdeauna o șansă ca piața să te surprindă, chiar dacă ai petrecut ani studiind active. Ceea ce ar părea un pariu sigur pentru sutele de tranzacții anterioare s-ar putea transforma brusc într-o strategie de pierdere din cauza naturii imprevizibile a piețelor. De aceea, este important să nu fii prea încrezător și îndrăzneț. Limitează-te la regula de bază de a nu investi mai mult decât îți poți permite să pierzi cu privire la orice tranzacții cu opțiuni binare, chiar și atunci când devii confortabil cu efectul knock-on.
  1. Să nu îți fie teamă să combini efectul knock-on cu alte tipuri de strategii de tranzacționare cu opțiuni binare. Metoda de a investi poate lucra foarte bine cu strategiile de acoperire.