Strategii câştigătoare şi sisteme de comerţ

Scopul strategiilor binare este de a-ţi mări şansele să prezici corect mișcările preţului pentru a face mai mult profit.

Este important să înţelegi că nu există un truc sigur pentru metodele binare. Toate strategiile discutate aici se pot dovedi a fi benefice.

Cel mai indicat este să utilizezi un cont demonstrativ pentru a experimenta cu câteva dintre acestea în vederea selectării strategiei ideale pentru tine.

Strategii diferite pentru tranzacționarea opțiunilor binare

Informații generale despre strategiile de opțiuni binare

Unii oameni pretind că investiţiile în opţiuni binare nu diferă de pariuri, însă asta e departe de adevăr. Deşi investirea în opțiuni binare fără cercetare este similară cu jocurile de noroc, comerţul profitabil prin opţiuni binare are loc atunci când se utilizează strategii de comerţ. Ca în cazul tuturor tipurilor de investiţii, unele lucruri sunt lăsate la voia întâmplării, însă cu strategia corectă de comerţ, este posibil să iei decizii înţelepte care să maximizeze victoriile şi să minimalizeze pierderile.

Acest ghid este proiectat pentru a servi ca o introducere în strategiile de comerţ prin opţiuni binare. Pe parcursul acestor paragrafe, va oferi o privire de ansamblu a celor mai populare strategii utilizate de investitori de succes.

Înainte de a citi mai departe, este important să înţelegi că nu există vreo strategie de comerţ prin opţiuni binare care să îţi permită să prezici precis modificarea pieţei. Opţiunile binare sunt întotdeauna riscante, chiar dacă tu ai pus la punt una dintre aceste strategii şi ai folosit-o corect la fiecare investiţie.

Vor fi situaţii când piaţa nu se va comporta cum ai crezut şi vei pierde. De aceea, experţii recomandă să nu investești niciodată mai mult decât îți permiți să pierzi.

De ce să foloseşti o strategie de comerţ?

Există doar câteva investiţii care oferă potenţialul de profit al opţiunilor binare. Din moment ce investiţia medie oferă o plată de 70 de procente şi o durată de expirare scurtă, posibilităţile de a câştiga mulţi bani într-un timp scurt sunt foarte mari. Cineva care posedă cunoştinţele potrivite are potenţialul de a-şi dubla sau chiar tripla banii pe parcursul unei zile.

Deşi o parte din succesul opţiunilor binare se rezumă la noroc, cei mai puternici investitori au ajuns în acea poziţie deoarece au implementat strategii de comerţ prin opţiuni binare. Pe lângă înţelegerea celor mai comune strategii, investitorii de succes ştiu momentul când trebuie să se bazeze pe alte strategii şi le pot implementa corect, reîntorcându-se pe calea către succes. În calitate de investitor, îi poţi urmări pe cei mai de succes familiarizându-te cu strategii şi experimentând cu ele pe măsură ce faci comerţ.

Cât de mult contează experienţa?

Opţiunile binare sunt atât de atractive pentru că sunt accesibile oricui. Nu doar că tranzacţiile minime sunt foarte scăzute, însă prin natura lor, opţiunile binare sunt mai simple decât alte tipuri de investiţii. Din moment ce trebuie să alegi între două posibilităţi cum ar fi Sus sau Jos sau Atinge sau Nu Atinge pentru a primi plata, începătorii pot înţelege rapid mecanismul.

Totuşi, experienţa este benefică pentru investitorii în opţiuni binare. Aproape toată lumea poate practică acest tip de investiţii, însă cei care posedă cunoştinţele potrivite şi experienţa necesară au cele mai mari şanse de succes. Nu te îngrijora dacă încă nu ai experienţă. Utilizarea unui cont demonstrativ pentru a exersa şi a începe să testezi diverse strategii de comerţ prin opţiuni binare te va ajuta să devii mai experimentat şi să ai mai mult succes.

Modalităţi de reducere a riscului asociat opţiunilor binare

Comerţul prin opțiuni binare este riscant. Chiar dacă eşti un investitor experimentat cu câţiva ani în spate, poţi ajunge să îţi pierzi întreaga investiţie în doar 60 de secunde. Totuşi, este posibil să reduci riscurile şi să îţi micşorezi şansele de eşec. Câteva dintre metodele de reducere a eşecurilor sunt:

  • Investirea Împrăştiată. Nu îţi miza toţi banii pe o singură opţiune binară, chiar dacă ai încredere în şansele tale.
  • Investirea Înţeleaptă. Investeşte doar atât de mult cât îţi permiţi să pierzi.
  • Investirea Informată. Nu finaliza niciodată un schimb fără a analiza bunul cu atenţie. Chiar dacă ai primit un sfat sau un semnal promiţător, nu plasa o investiţie pe un bun nefamiliar fără a te informa înainte.
  • Experimentarea cu investiţii Mici. După cum am menţionat şi mai devreme, este înţelept să te antrenezi cu un sistem demonstrativ sau cu sume mai mici de 10% din fondurile tale pentru a te familiariza cu strategiile de investire în opţiuni binare.

Cele mai populare 9 strategii de comerţ prin opţiuni binare

Acest ghid pentru începători are intenţia de a-ţi oferi o introducere în diversele metode implementate de investitorii de succes pentru a lua decizii mai informate şi pentru a-şi minimaliza riscul. Lista include 9 dintre cele mai utilizate strategii de comerţ prin opţiuni binare şi oferă o privire de ansamblu a fiecăreia pentru a te ajuta să îţi formezi o idee despre ce este disponibil. Eşti încurajat să citeşti articolele care au fost scrise despre fiecare dintre aceste 9 metode pentru a cunoaşte mai multe detalii despre ele. Ghidurile detaliate explică mai multe despre fiecare strategie, cum funcţionează şi când să o utilizezi.

Deşi este mai complexă decât majoritatea, strategia inversă are un principiu simplu la bază. Această strategie este construită pe ideea că deşi preţurile cresc şi scad, acestea nu se vor comporta aşa permanent. La un moment dat, preţurile ating un prag minim sau maxim şi apoi se deplasează în direcţia opusă apropiindu-se de valoarea iniţială. Cu această strategie, investitorii caută să identifice extremităţile şi să plaseze investiţii pentru valorile lor opuse, plăţile aferente fiind de asemenea mai mari. Poţi citi articolul nostru despre strategii inverse pentru opţiuni binare pentru a învăţa mai multe.

Strategia doi: Comerţ prin opţiuni binare de 60 de secunde

Pe măsură ce investitorii încep să ceară termeni de expirare mai scurţi, brokerii încep să pună la dispoziţie opţiuni binare de 60 de secunde. Pentru investitorii foarte experimentaţi care îşi pot păstra calmul sub presiune şi pot gândi repede, opţiunile binare de 60 de secunde pot fi foarte profitabile. Pentru a reuşi cu această metodă, trebuie să îţi poţi gestiona fondurile foarte bine deoarece tranzacţiile au loc într-un ritm foarte alert. Trebuie de asemenea să ai abilitatea de a analiza repede condiţiile pieţei pentru a prezice modificarea acesteia din următorul minut. Totuşi, într-o piaţă potrivită, comerţul prin opţiuni binare de 60 de secunde poate fi foarte profitabil şi îţi poate permite să câştigi un profit drăguţ foarte rapid. Poţi citi articolul nostru despre comerţul prin opţiuni binare de 60 de secunde pentru a afla mai multe detalii.

Strategia trei: comerţ mixt prin opţiuni binare

Strategia mixtă nu este unică pentru opţiunile binare; această metodă este foarte utilă şi în cazul altor tipuri de investiţii, tocmai de aceea este populară în rândul investitorilor care au un trecut în alt domeniu de activitate economică. Amestecarea funcţionează prin mizarea atât pe creşterea, cât şi pe scăderea preţului utilizând temeni de expirare identici. Metoda este ideală pentru momentele când nu eşti sigur pe tine. În final, scopul este ca investiţiile să fie făcute astfel încât câştigul uneia să acopere pierderile celeilalte. Bineînţeles că aceste investiţii trebuie structurate adecvat pentru a fi utile. Poţi citi articolul nostru despre opţiuni binare mixte pentru mai multe detalii.

Strategia patru: Comerţ prin opţiuni binare de acoperire

Obiectivul principal al strategiei de acoperire este să maximizeze profiturile şi să micşoreze riscul utilizând o investiţie pentru a o susţine pe alta. Cu acest tip de investiție, tu plasezi două schimburi în fiecare potenţială direcţie a opţiunii binare. Gândirea din spate şi implementarea ideii sunt un pic mai complexe; în orice caz, merită timpul necesar învăţării deoarece poate fi profitabilă când este executată corect. Poţi citi articolul nostru despre comerţul prin opţiuni binare de acoperire pentru a afla toate detaliile acestei strategii.

Strategia cinci: Comerţ prin opţiuni binare populare şi variabile

Strategiile pentru opţiuni binare populare şi variabile sunt diferite una faţă de cealaltă, însă sunt interdependente. Ca rezultat, este ideal să le înveţi pe amândouă. Acest lucru îţi va permite să selectezi strategia potrivită în funcţie de condiţiile pieţei. Poţi citi articolul nostru despre opţiuni binare populare şi variabile pentru a învăţa mai multe.

Strategia șase: Comerţ prin opţiuni binare pe interval

Această strategie îşi are rădăcinile în piaţa Forex. Cu acest tip de comerţ, tu analizezi condiţiile pieţei în timpul activităţii investiţiei. Pe parcurs, prezici continuu dacă finalul va fi unul de succes sau nu. Dacă tu crezi că şansele tale de eşec sunt mari, poţi ieşi devreme pentru a minimaliza pierderile. Acest tip de strategie poate fi benefic în momentele când piaţa este volatilă şi imprevizibilă. Poţi citi articolul nostru despre opţiuni binare pe interval pentru a afla mai multe.

Strategia șapte: Comerţ prin opţiuni binare cu efect de lovire

Efectul de lovire este cunoscut şi ca strategie de atragere a pieţei. Metoda se bazează pe ideea că pieţele sunt conectate strâns astfel încât mişcarea unei singure opţiuni poate determina modificarea altora. Pentru că această metodă de comerţ să meargă pentru tine, trebuie să înţelegi bine piaţa în care activezi şi trebuie să fii foarte familiar cu bunurile în cauză şi cum se afectează reciproc. Ca rezultat, această strategie este favorizată de investitorii mai experimentaţi şi este cea mai benefică pentru cei care au experienţă în mai multe nişe. Poţi citi articolul nostru despre comerţul cu efect de lovire pentru a afla mai multe detalii.

Strategia opt: Analiza fundamentală pentru opţiuni binare

Precum strategiile cu efect de lovire şi cele de atragere a pieţei, analiza fundamentală este orientată mai mult către investitorii care înţeleg bine economia şi au experienţă cu mai multe bunuri. Ideea din spatele analizei fundamentale este că indicii economici, ştirile din industrie şi rapoartele financiare pot influenţa mişcarea preţului. Investitorii veterani pot folosi evenimentele curente şi ştirile financiare pentru a determina corect direcţia pe care o vor lua preţurile. Spre exemplu, preţul unei acţiuni ar putea fi afectat de alte acţiuni din domeniu, brevete noi sau tehnologii şi rapoarte de profituri. Pentru a învăra mai multe despre analiza fundamentală, citiţi articolul nostru despre acest subiect.

Strategia noua: Gestionarea banilor pentru opţiunile binare

În cazul gestionării banilor, ideea este să te concentrezi pe controlarea rezervelor de bani pentru a păstra rata mare de profit şi pentru a reduce pierderile. Obiectivul este de a păstra capital având multă grijă la investiţii. Poţi învăţa mai multe despre această abordare atentă şi grijulie aruncând o priire la articolul nostru despre gestionarea banilor.

Cea mai bună strategie de comerţ prin opţiuni binare

Deşi aici sunt strategii listate ca fiind alegeri de “top”, amintiţi-vă că nu există nicio strategie care să fie cea mai bună.

Diferite strategii sunt benefice pentru diferite tipuri de piaţă, iar ceea ce funcţionează pentru un investitor i-ar putea aduce probleme altuia. Tocmai de aceea noi recomandăm să citeşti toate articolele pe care le-am scris despre aceste strategii pentru ca mai apoi să le încerci tu însuţi pe fiecare în investiţii foarte mici. Astfel, vei afla care dintre ele ţi se potriveşte cel mai bine în funcţie de starea curentă a pieţei în care activezi.