Semnale pentru opțiuni binare

Semnale pentru opțiuni binareUn semnal pentru opțiuni binare este un mesaj care le oferă viitorilor investitori o privire asupra tranzacției. Ce este specificat în mesaj variază de la furnizor la furnizor, dar scopul de bază a semnalelor este să ajute la mărirea numărului de tranzacții binare reușite. Tipic, semnalele pentru opțiuni binare sunt furnizate pentru un cost și sunt mai multe căi prin care un investitor poate plăti pentru ele.

Principalele tipuri de semnale binare

Există câteva tipuri de semnale pentru opțiuni binare pe care investitorii le pot primi, printre care:

  • Servicii de semnale gratuite. Un serviciu de semnale gratuit nu cere nici o taxă pentru a furniza semnale binare, dar în mod normal serviciile își recuperează costurile într-un fel. Poate să fie sub formă de publicitate pentru brokerul care oferă informația în conformitate cu serviciile brokerului sau poate include reclame de la mai mulți brokeri. Calitatea informației poate să nu fie foarte de încredere sau completă, datorită lipsei costului.
  • Servicii cu o singură sursă. Un serviciu de semnale binare cu o singură sursă este deobicei plătit printr-un fel de abonament. Informația vine de la un sistem specific sau de la un singur consilier.
  • Servicii cu surse multiple. Un serviciu de semnale binare cu surse multiple aduce împreună informații de la mai multe surse, permițând investitorilor să observe tendințe și tipare. Aceste tipuri de servicii sunt cele mai scumpe.

Căutarea celui mai bun sistem de semnale

Semnale pentru opțiuni binareÎnainte de a cumpăra un abonament pentru orice fel de tip de serviciu de semnale este important să compari:

  • Rata de succes. Serviciile de semnale binare ar trebui să furnizeze un procentaj care arată cât de des semnalele sunt corecte și au rezultat în tranzacții câștigătoare. Serviciile cu o rată de succes mai mare sunt o alegere mai bună decât cele cu o rată mai scăzută.
  • Cantitatea și frecvența. Câte semnale vei primi pentru costul abonamentului și cât de des le vei primi? Tipic, semnalele cu o frecvență mare și un volum de semnale ridicat vor taxa mai mult.
  • Calitatea informațiilor. Ce vei primi mai exact cu fiecare semnal? Va fi doar o predicție de bază sau sunt furnizate și informații generale care îți vor permite să observi de ce o anumită tranzacție se presupune că este o investiție bună?
  • Prețul. Ultimul dar nu cel din urmă, va trebui să te asiguri că vei știi care este costul serviciului de semnale. Prețul poate varia foarte mult, iar unele servicii pot cere taxe suplimentare adăugate la prețul serviciului. De asemenea, fii sigur că ai aflat cât timp va ține abonamentul, dacă îl poți anula mai devreme dacă nu ești mulțumit și dacă abonamentul se reînoiește automat la final.

Găsirea de semnale binare

Sunt mulți furnizori de semnale binare. Unii oferă doar servicii de semnale în timp ce alții oferă game complete de servicii de investiții, precum brokerajul. În unele cazuri, este posibil să încerci un serviciu de semnale pentru o perioadă scurtă de timp înainte de a face un abonament. Asta este o idee bună, pentru că îți permite să vezi exact pentru ce plătești înainte să fii constrâns de un abonament lung. Păstrează în minte că unele perioade de probă se transformă automat în abonamente la finalul perioadei gratuite, dacă nu îți place serviciul va trebui, cel mai probabil, să îl anulezi pentru a nu fi taxat.

Poți citi mai multe aici dacă vrei să îți dezvolți cunoștințele despre opțiunile binare.