BDSwiss pareri

BDSwiss

A evalua:  BDSwiss

Limba română

Aplicația mobilă

Poziţie

  #3

Deschiderea unui cont cu BDSwiss
BDSwiss

BDSwiss

BDSwiss este unul dintre cei mai cunoscuți brokeri din Danemarca, de fapt chiar și din întreaga lume. Acesta este, de asemenea, motivul pentru care BDSwiss este exact brokerul pe care îl recomandăm pe acest site, deoarece, conform evaluării și experienței noastre, este de departe cel mai bun broker de pe piață.

Bine cunoscuta platformă de tranzacționare a avut de asemenea și reclame TV în această țară și se concentrează în primul rând pe vorbitorii  de limba germană și piețele scandinave.

Platforma în sine este disponibilă în mai multe limbi europene și în limba daneză, iar site-ul a fost tradus în limba germană, suedeză, norvegiană, olandeză, polonă, italiană, finlandeză și greacă. Compania este prezentă pe piață încă din 2012, iar adresa poștală se află în Germania, în timp ce firma are sediul în Cipru.

Citește mai multe informații generale despre BDSwiss

Platforma BDSwiss este gestionată și deținută de Keplero Holdings Ltd., care este o societate activă în domeniu începând din 2011. În ciuda faptului că este un site web relativ nou, creșterea a fost exponențială.

Aceasta este una dintre cele mai importante platforme de tranzacționare cu opțiuni binare, iar politica lor minimă este o dovadă a faptului că o fac bine. Clienții lor nu sunt obligați să facă depozite sau pariuri mari.

BDSwiss are o bună reputație în rândul brokerilor experți și este, de asemenea, foarte accesibilă pentru începători. BDSwiss are recenzii favorabile peste tot în lume, datorită accesibilității site-ului, a ușurinței de utilizare și a platformei foarte eficiente.

Un lucru revigorant despre BDSwiss este faptul că, în activitatea lor, pun întotdeauna pe primul loc clientul, făcând satisfacția acestuia o prioritate. Ca membru al acestei platforme ai foarte multe avantaje, taxe foarte mici, plăți regulate și un departament de  serviciu clienți care se asigură că ești întotdeauna responsabil. Foarte puțini brokeri pot concura cu asta.

Avantaje

Câștiguri mari

Interfață simplistă

Suport clienți profesional

Aplicație de tranzacționare pentru telefonul mobil <

Dezavantaje

Tranzacții doar cu € și $

Mize minime ridicate

Deschiderea unui cont cu BDSwiss

 

BDSwiss

Platforma și funcționalitatea ei

Platforma de tranzacționare web a BDSwiss este bazată pe cea mai recentă versiune a opțiunii Top Opțiuni Binare. Top Opțiuni Binare este o platformă populară aleasă de mulți brokeri de pe piață datorită ușurinței de utilizare și a design-ului simplu. În multe feluri, software-ul este ceea ce face  ca BDSwiss să fie simplă, ușor de gestionat și navigat datorită simplității sale, ceea ce face ușor de găsit funcția individuală pe care o căutați.

Să tranzacționezi pe BDSwiss nu este niciodată plictisitor pentru că puteți alege între 5 tipuri de tranzacții:

Opțiunile clasice Sus/Jos

Acesta este cel mai simplu și cel mai popular tip de opțiuni de tranzacționare. Acesta este, de asemenea, tipul exact de tranzacționare cu opțiuni binare pe care îl folosim pentru diferite strategii de tranzacționare. Dumneavoastră trebuie doar să determinați direcția în care considerați că o să se îndrepte activul.

Opțiunea 60 de secunde

După cum sugerează și numele, acest tip de tranzacționare este un tip de opțiune care expiră în 60 de secunde. Investiția minimă necesară pentru opțiunile de 60 de secunde este de numai 5 dolari / euro.

Pe termen lung

După cum numele sugerează probabil și aici, tranzacționarea pe termen lung este un tip de tranzacție cu opțiuni binare cu termen de expirare mai mare. În loc să cumperi și să vinzi în, să zicem, 15 min, 30 min, sau 1 oră, poți alege să faci tranzacții pe termen lung. Cu tranzacționarea pe termen lung, puteți crea o tranzacție care durează săptămâni, sau chiar mai multe luni.

Opțiunea Atinge o data

Cu  opțiunea Atinge o data(OneTouch) , veți obține o oportunitate de a pune banii pe o tranzacție deja predeterminată. Tot ce trebuie să faci este literalmente „o singură atingere”, ceea ce înseamnă să faceți un singur click.

Pur și simplu, este vorba despre posibilitatea de a paria bani dacă prețul unui activ într-un anumit interval de timp atinge prețul prestabilit în tranzacția Atinge o data(OneTouch). În cazul în care prețul este atins înainte de expirare vei câștiga bani.

Încărcător

Cu  Tranzacțiile Încărcător(Loader), randamentul poate fi foarte mare, din moment ce în cazul acesta primiți un profit în procente bazat pe probabilitate. În cazul în care șansa unui activ de a-și mări valoarea este mică, veți obține un profit mai mare.

 

Citește mai mult despre platforma de tranzacționare BDSwiss

Site-ul are un mod de „Pro Trader”, în care comercianții au o mulțime de indicatori și instrumente care sunt disponibile pentru platformele de tranzacționare profesionale.

În plus față de faptul că platforma este prietenoasă cu utilizatorul și eficientă, comercianții au acces și la o serie de funcții unice, care se găsesc numai pe platforma de tranzacționare SpotOption.

Caracteristica Dublează(Double Up) este foarte utilă pentru tranzacțiile care credeți că vor aduce câștig. Utilizând această funcție, puteți apoi „dubla” investiția utilizând aceleași condiții. Astfel, aveți posibilitatea de a vă dubla profiturile, deși există în mod evident, un risc de dublare a pierderilor, de asemenea.

Facilitatea de răsturnare (rollover) poate fi utilizată pentru a prelungi timpul de expirare pentru tranzacții. Veți plăti un procent de  30% pentru a utiliza această facilitate, dar, de asemenea, veți primi o creștere cu 30% a profiturilor în cazul în care tranzacția expiră în bani.

Site-ul web și platforma pur și simplu formează un întreg astfel că în nici un moment nu vă pierdeți privirea de ansamblu și concentrarea din cauza ofertelor inutile, bannerelor sclipitoare, sau altele asemenea. Cu toate acestea fiind spuse, concluzia este evidentă, folosind BDSwiss veți avea parte de o experiență mai mult decât satisfăcătoare.

Selecția activelor

Selecția lor de active include 26 de acțiuni, 14 perechi valutare, 7 mărfuri și 20 de indici pentru un total de 67 de active suport. Cel mai rapid timp de expirare disponibil este de 60 de secunde, urmat de o serie de alți timpi, cum ar fi de 15 minute, la fiecare oră, la sfârșitul zilei și la sfârșitul săptămânii.

Puteți tranzacționa un număr mare de valute între ele, în mod evident cu USD și EUR ca principale valute. Din moment ce BDSwiss se concentrează în principal pe Europa, acțiunile ce pot fi tranzacționate sunt, de asemenea, în principal de la indicii europeni.

 

Deschiderea unui cont cu BDSwiss

 

BDSwiss

Plata câștigurilor

Suma minima care poate fi retrasă este de 100 € și se poate face prin metode uzuale, cum ar fi carduri de credit, transferuri bancare, și e-wallet. Toate retragerile trebuie efectuate pe același card, cont bancar, sau portofel virtual, care a fost utilizat pentru depozit. Din motive de securitate, vi se cere un act de identificare valabil, cu fotografie, în momentul în care solicitați o retragere de fonduri, dar acest lucru este, de asemenea, extrem de liniștitor, din moment ce întărește securitatea transferului.

Particularități BDSwiss

La BDSwiss, există doar un singur tip de cont pe care îl puteți selecta. Este nevoie de un depozit minim de doar 200 €, ceea ce face BDSwiss ideal pentru comercianții noi, care nu doresc să blocheze un capital mare investit până când încep să se simtă confortabil cu brokerul lor.

Mai multe despre avantajele BDSwiss

Deși nu există nici un bonus de bun venit , există posibilitatea de a participa la concursuri și provocări care pot aduce bonusuri sau alte recompense. În plus, vă puteți negocia propriul dvs. avantaj sau puteți profita de promoțiile speciale, care sunt disponibile doar pentru perioade limitate de timp.

BDSwiss este un broker cunoscut pentru platforma sa inovatoare și ușor de utilizat. Prin această platformă, aveți posibilitatea să tranzacționați opțiuni binare prin acțiuni, mărfuri și indici de valută. Software-ul este foarte stabil și funcționează în mod adecvat și eficient, în orice moment.

La un minut de la înregistrare, puteți profita de 89% profit și acces la o gamă largă de tranzacții, toate prin intermediul platformei web individuale. Securitatea datelor este de asemenea la cel mai înalt nivel, deci nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la faptul că informațiile personale vor fi furate sau pierdute. Toate datele sunt criptate pe deplin și în siguranță.

Deoarece platforma rulează în browser nu trebuie să descărcați și să instalați un software nou și puteți tranzacționa de oriunde în lume atâta timp cât aveți o conexiune la internet.

O platformă bună de tranzacționare ar trebui să „dispară” în fundal, astfel încât să nu o observați și să vă puteți concentra exclusiv asupra comerțului – condiție îndeplinită cu succes de această platformă.

 

BDSwiss

Serviciul clienți

BDSwiss are o platformă completă de suport. In fiecare zi, cei de la BDSwiss pot fi contactați începând cu ora 12PM până la ora 8PM printr-un număr de telefon danez. De asemenea, puteți să le scrieți și un e-mail, și în sfârșit au un live chat în limba engleză disponibil la orice oră, șapte zile pe săptămână.

Asistența pentru clienți de înaltă calitate a fost întotdeauna una dintre pietrele de temelie ale unei afaceri de succes. De aceea, BDSwiss tratează serviciul de asistență clienți cu foarte mare seriozitate. Răspunsurile sunt rapide și profesionale, cu personal multilingv (engleză, estoniană, germană, italiană, letonă, spaniolă) care tratează interogările efectuate prin e-mail, Live Chat, telefon și Skype.

BDSwiss oferă suport prin live chat, ceea ce înseamnă acces imediat la consiliere online în timp real. O altă facilitate este suportul oferit prin Skype, care permite o conversație rapidă și interactivă. Alte soluții includ suport prin telefon și e-mail. E-mail-urile primesc de asemenea răspunsuri rapide și utile.

Mai multe despre serviciul de asistență clienți BDSwiss

Serviciul de asistență pentru clienți este o componentă foarte importantă, pentru că, dacă investești o mulțime de bani pe o platformă de tranzacționare, trebuie să știi că atunci când ceva nu merge bine, cineva o să își acorde atenție. Din fericire, BDSwiss este un broker foarte profesionist și sunt rareori probleme cu serviciile. Dar, dacă aveți întrebări, există o echipă mare în cadrul departamentului Servicii Clienți gata să răspundă rapid și în mod util.

BDSwiss nu oferă un cont demo, dar are un centru educațional extins.

 

Deschiderea unui cont cu BDSwiss