365trading pareri

Comert365 – AnsambluDeşi comertul365 este relativ nou, începând operarea abia în 2012, deja s-a identificat ca fiind un serviciu demn de încredere în lumea comerţului prin opţiuni binare. Având sediul în Barcelona, Spania, aceştia şi-au dezvoltat o reputaţie fermă ca fiind o metodă unică şi originală de comerţ binar. Pe lângă asta, aceştia oferă posibililor clienţi şansa de a încerca singuri anumite lucruri printr-un cont demonstrativ gratuit, pentru a vedea dacă li se potriveşte.

Platforma de comerţ

După cum am spus şi mai sus, 365Trading este remarcabil de diferit faţă de toţi ceilalţi comercianţi binari. Înainte de toate, şi cel mai important, permite utilizatorilor să verifice preţurile bunurilor în multe moduri, inclusiv grafice liniare şi grafice tip lumânare, pentru a se asigura că utilizatorii înţeleg cum stau lucrurile. Interfaţa sa simplă contribuie, de asemenea, la popularitatea platformei. Cu un singur click, poţi selecta Cumpărare sau Reducere de pe pagina graficului şi gata, ai plasat o miză!

Funcţii inovative

Graficele şi schemele lor merg mai departe, permiţând comercianţilor nu doar să le vizualizeze în formatul dorit, ci să şi plaseze grafice multiple pe aceeaşi pagină în scopul unei comparaţii mai facile. Nicio altă platformă binară online nu prezintă această funcţie, aşadar acest aspect ar putea face diferenţa pentru investitorii în căutare de o platformă nouă.

Tipuri de investiții

Cât despre opţiunile disponibile pentru tine, există două, 365 Trading pe termen lung şi pe termen scurt. Prima oferă timpuri de expirare între 15 minute şi 24 de ore, în timp ce a doua are un termen de valabilitate între 1 şi 10 minute.

Conturi de investiţii

Păstrând simplitatea specifică lor, 365Trading pune la dispoziţie un singur tip de cont pentru investiţii. În funcţie de valuta aleasă pentru cont, această platformă acceptă un depozit minim de 50 €/$/£ pentru deschiderea unui cont de investiţii.

Acesta este unul dintre cele mai mici depozite pe care le-am întâlnit până acum. În avantajul clienţilor, finanţarea sau retragerile pot fi realizate prin American Express, Bancontact-Mr Cash, Visa, Mastercard, PayPal, Neteller, Ideal, Sofort, Trustly şi transfer bancar.

Comert365 – AnsambluRatele de plată

365Trading oferă o plată foarte rezonabilă pentru investiţii, ce variază între 60% şi 85%.

Indexul bunurilor

Deşi 365Trading oferă doar două tipuri de contracte pentru investiţii, aceştia acoperă peste cincizeci de tipuri de bunuri fundamentale, inclusiv piaţa Futures, pe care mulţi brokeri binari nu o oferă.

Fiabilitate înaltă

Deşi 365Trading a atras deja mulţi investitori, fiabilitatea lor încă mai este pusă la îndoială. Cauza acestui fenomen este noutatea companiei lor. Chiar pot fi demni de încredere în acest stadiu precar?

Din fericire, există multe dovezi care să calmeze temerile utilizatorilor. În primul rând, faptul că au ales să activeze şi în afara Spaniei, unde trebuie să respecte reglementările UE, arată că sunt dispuşi să accepte un set de reguli mai dur. Există multe companii care urmează calea uşoară, însă 365Trading nu se numără printre ele şi tocmai de aceea creşte în ochii noştri.

Un alt aspect care îi avantajează este serviciul cu clienţii. Încă odată, companiile care sunt greu de contactat au în general o reputaţie proastă. 365Trading face eforturi pentru a facilita comunicarea utilizatorilor cu staff-ul companiei. Sunt disponibili non-stop şi angajează doar oameni ce cunosc mai multe limbi, pentru a asigura satisfacerea dorinţelor clienţilor.

Comert365 – Ansamblu

Când vine vorba de competenţa lor tehnică, platforma 365Trading vorbeşte de la sine. Spre deosebire de oricine altcineva de pe piaţă, aceştia au făcut câţiva paşi pozitivi înainte, în timp ce alţi brokeri au decis să rămână la fel. Mulţumită industriei lor inovatoare, subliniată şi mai sus, 365Trading pare că va deveni una dintre, dacă nu chiar cea mai mare platformă binară, iar cei care optează pentru aceasta cu siguranţă vor câştiga bine.

Ceea ce diferenţiază 365Trading de competiţie, este sistemul lor rapid de plată – în 24 de ore. Nicio altă platformă nu oferă acest tip de serviciu, aşadar cei care îşi doresc repede banii, ar putea opta pentru această platformă.

Servicii Clienţi

365Trading a oferit dintotdeauna un serviciu pentru clienţi excelent. Este disponibil 24 de ore pe zi, fie că este vorba de contact telefonic, chat sau email. Prin urmare, nu este surprinzător să descoperim că serviciul este disponibil non-stop. Angajaţii lor vorbesc limbi multiple pentru a asigura acoperirea nevoilor tuturor clienţilor.

Pozitiv

  • Suma mică de investiţii
  • Platformă simplă de comerţ
  • Retrageri rapide
  • Bonus pentru Depozit de 100%
  • Lipsa de taxe pentru retrageri sau finanţare
  • Preţuri live, direct de la sursă
  • O gamă largă de opţiuni pentru grafice

Negativ

  • Acoperirea pieţei de bunuri fundamentale ar putea fi îmbunătăţită
  • Sunt disponibile doar două tipuri de contracte
  • Indicatorii tehnici încă nu au fost ataşaţi graficelor

Comert365 – AnsambluConcluzie

Atunci când este comparat cu alţi brokeri, 365Trading se distinge prin oferirea multor beneficii, inclusiv plăţi rapide şi un serviciu pentru clienţi excelent. Ceea ce îi recomandă totuşi, este calitatea platformei. Este evident că le pasă de opinia clienţilor şi, ca urmare, noi îţi recomandăm să le încerci platforma.