24option pareri

24option

A evalua:  24option

Limba română

Aplicația mobilă

Poziţie

  #1

Deschiderea unui cont cu 24option
24option

24option este o companie mare, care are cele mai bune diagrame, servicii și asistență. Ele au o fiabilitate foarte ridicată și o foarte bună reputație. 24option este sunt un broker internațional major  care oferă servicii în mai multe limbi și în mai multe țări decât oricare alt broker cu opțiuni binare din lume. Investiția lor maximă este de €100.000 – destul mult în comparație cu alte site-uri similare.

Activele sunt aranjate în funcție de expirarea timpului, de la cel mai scurt la cel mai lung. Platforma de tranzacționare și caracteristicile software sunt doar două dintre avantajele oferite de 24option. Oferă posibilitatea închiderii unei tranzacții mai devreme, caracteristică destul de populară.

 

Deschiderea unui cont cu 24option

 

24option

Platforma

24option este disponibilă în 16 limbi, ceea ce reprezintă un avantaj, dacă preferați să tranzacționați într-o altă limbă decât engleză. Suportul lor pentru clienți este disponibil de asemenea în mai multe limbi. Acesta este un avantaj distinct. Cu toate că au promovat live chat-ul în mai multe limbi, nu este practic să cereți suport în altă limbă decât engleză.

Fiecare dintre cele patru tipuri de joc are meniu individual, împreună cu alte meniuri care indică parametrii relevanți și filtrarea instrumentului. Ar fi fost mai avantajos în cazul în care nu au actualiza și schimba ordinele  de active atât de frecvent.

Serviciul Clienți

Compania oferă o gamă largă de active, iar acest lucru este un mare avantaj. Dacă ați compara multiplele opțiuni care sunt disponibile prin 24option cu sistemele convenționale binare, 24option are termene relativ scurte.

Caracteristicile lor durează doar 1, 2 sau 5 minute și nu au nici un set de expirare. De exemplu, tranzacția dumneavoastră ar putea expira exact în 120 secunde după ce ați început tranzacționarea. Pentru unii, acest timp ar putea fi un pic prea scurt, în timp ce alții văd acest lucru ca un avantaj. Nu există prețuri de expirare pentru jocurile scurte.

 

Deschiderea unui cont cu 24option

 

24option

Activitatea bancară

Investiția minimă este de €24, ceea ce este un pic mai mare în comparație cu standardul industriei, deoarece brokerii precum BDSwiss și Banc De Binary oferă investiții semnificativ mai mici. Prin urmare, acesta nu este un broker recomandat pentru începători. În același timp, investiția lor maximă de €100.000 este mare, de asemenea. Investiția cea mai mare per tranzacție este de €50.000 de unde este evident că acest broker nu are nici o problemă în a plăti profituri mari.

În plus, traderul de top al săptămânii poate câștiga un premiu în bani în numerar (până la 100.000 €).

24option oferă un bonus de 50%, dacă depuneți € 2.500 sau mai mult, dar acest depozit trebuie apoi să fie tranzacționat la 40 de ori mai mare decât valoarea inițială. Acesta este un exemplu de regulă specială privind bonusurile – nu uitați să citiți termenii și condițiile, locul în care este explicat totul. (Puteți citi mai multe despre bonusuri aici)

Mai multe despre activitatea bancară 24Option

Prima dată când „câștigurile” dumneavoastră sunt plătite, nu este percepută nicio taxă, dar după aceea, există o serie de taxe diferite, acestea nefiind percepute doar în cazul în care ați investit destul de mult, devenind membru de aur sau membru de platină.

În plus, suma minimă pe care o puteți retrage este de €100. Nu există nici o sumă maximă care se poate retrage, și este nevoie de 3-7 zile lucrătoare pentru a încasa câștigurile. În cazul în care utilizați Moneybooker, procesul de plată este mai rapid iar taxele percepute sunt mai mici. Conturile VIP nu trebuie să plătească pentru retrageri. Din cauza cerințelor de reglementare, traderul trebuie, din motive de securitate, să prezinte unele documente înainte de a avea banii transferați în contul tău.

 

Deschiderea unui cont cu 24option