Opțiuni binare: Brokeri

Opțiuni binare: Brokeri

Der er idag mere end 400 binære brokers i verden. Ikke alle brokers er lige gode, og nogle anbefales det endda at holde sig helt fra. Det store udvalg af brokers kan gøre beslutningen for hvilken man skal vælge rimelig svær.

Derfor har vi testet og anmeldt de bedste binære options brokers i 2017! Du kan ved at bruge vores anmeldelser, og liste over bedste brokers, med selvsikkerhed vælge den broker der passer dig bedst!

5 brokeri pentru opțiunile binare

BrokeriDeposit minimRetragere maximăScorRecenzieTranzacționează

229 EUR

88%

183 EUR

85%

92 EUR

100%

229 EUR

85%

Dacă ați început să cântăriți opțiunile pentru a investi online, este probabil să fi dat peste site-urile ce fac publicitate brokerilor care oferă servicii de opțiuni binare. În timp ce acest tip de tranzacționare a devenit foarte popular de când au fost eliminate restricțiile în urmă cu câțiva ani, mulți oameni nu înțeleg pe deplin ce sunt opțiunile binare și ce fac de fapt brokerii de opțiuni binare.

Explicat pe scurt, brokerii de opțiuni binare permit investitorilor să cumpere și să vândă opțiuni binare, un tip de investiție în care nici un activ nu este de fapt achiziționat. În schimb, opțiunile binare necesită investitori care să prezică comportamentul prețului unui activ.

Cei mai mulți brokeri de opțiuni binare pe care îi veți găsi online nu sunt persoane fizice. Mai degrabă, ei sunt firme mari de brokeraj sau sunt site-uri deținute și operate de firmele mai mari de brokeraj. Unii brokeri de opțiuni binare oferă, de asemenea, alte tipuri de tranzacționare, cum ar fi acțiuni, mărfuri sau FOREX. Alții sunt strict exclusivi tranzacționării cu opțiuni binare.

De obicei, este o idee bună să căutați site-uri bine stabilite, care sunt deținute de către firme de brokeraj de renume, pentru a evita să fiți înșelat de către organizații fără scrupule care dispar peste noapte.

Cum să identificați cei mai buni brokeri de opțiuni binare

Există sute de site-uri ale brokerilor de opțiuni binare disponibile pentru dumneavoastră, dintre care puteți alege. De multe ori, oamenii se vor întreba care este cel mai bun broker de opțiuni binare, dar nu există nici un răspuns clar obiectiv la această întrebare. Fiecare investitor are propriile sale obiective și stil propriu de investiții. Drept urmare, nu există niciun broker de opțiuni binare care să mulțumească pe toată lumea în același timp.
Opțiuni binare: BrokeriCheia succesului este găsirea unui broker de opțiuni binare care poate furniza tipul de experiență pe care o preferați. Dacă  sunteți un începător, veți dori probabil un broker de opțiuni binare care are un sistem foarte simplu, ușor de utilizat, care oferă acces la un cont demo pentru a putea exersa. Dacă tranzacționați deja de ceva timp, s-ar putea să preferați un broker de opțiuni binare care oferă servicii mai avansate.
Deși nu este posibil să i se spună niciunui investitor care este cel mai bun broker de opțiuni binare pentru nevoile sale, există unele lucruri pe care le puteți lua în considerare atunci comparați mai mulți brokeri pentru a determina dacă aveți de a face cu un broker cu o reputație bună. Să faceți acest lucru este ușor, vă recomandăm să creați o diagramă care vă permite să comparați calitățile fiecăruia pe baza următoarelor criterii:

O reputație solidă

În lumea investițiilor, reputația este totul. Brokerii de opțiuni binare care și-au construit o reputație solidă ar trebui să fie ușor de găsit online. Faceți o căutare pe Google pentru numele brokerului respectiv și vedeți ce rezultate obțineți. Verificați comentariile postate online pentru a vedea ce spun utilizatorii reali despre companie. Ratingurile site-urilor și blog-urilor pot fi, de asemenea, benefice, dar asigurați-vă că verificați cine este responsabil pentru crearea conținutului; uneori, brokerii vor sponsoriza site-uri de rating pentru a se asigura că vor fi spuse lucruri favorabile despre ei. De asemenea, puteți să verificați site-ul oficial al brokerului de opțiuni binare pentru a vă face o idee personală despre reputația lor. Chiar dacă nu puteți da crezare în totalitate mărturiilor clienților  postate pe site, puteți citi conținutul și să aruncați o privire pe paginile acestuia. Dacă detectați erori de scriere sau greșeli de ortografie, sau site-ul pur și simplu nu arată profesional, mai bine căutați să investiți în altă parte.

Legal

Așa cum am sugerat anterior, unele site-uri ale brokerilor de opțiuni binare sunt doar escrocherii deghizate în companii de servicii financiare, deci este important să vă faceți temele pentru a stabili dacă aveți de a face cu un furnizor de renume. În primul rând, asigurați-vă că  brokerul de opțiuni binare deține o licență de funcționare pentru țara în care se află. De asemenea, luați în considerare modul în care brokerul de opțiuni binare vă permite să faceți depozite pentru a tranzacționa pe site. În cazul în care acesta permite doar transferuri bancare și nu oferă opțiuni, care asigură protecție împotriva fraudei cum ar fi PayPal sau alte servicii sigure de plată, acest lucru ar trebui să ridice un steag roșu. Fiți sceptic cu privire la orice site care face promisiuni ce sună prea frumos ca să fie adevărate. De exemplu, în cazul în care un broker pretinde a fi în măsură să vă furnizeze semnale secrete care vă vor permite să aveți un profit de 100% pe tranzacțiile dumneavoastră, vă uitați probabil la o înșelătorie. Nu există broker de opțiuni binare care să vă poată promite că orice procent din tranzacțiile dumneavoastră vor fi de succes, să nu mai vorbim toate.

Opțiuni binare: BrokeriSuport clienți adecvat

S-ar putea să nu fie necesar să contactați brokerul dumneavoastră de opțiuni binare pentru asistență, dar în cazul în care aveți nevoie să o faceți, ultimul lucru pe care doriți să îl aflați este că nu există nici o modalitate de a intra în contact cu o persoană reală. Brokerii de opțiuni binare ar trebui să aibă o linie de asistență clienți disponibilă cel puțin în timpul orelor regulate de tranzacționare. Cele mai bune site-uri vor avea de obicei, un serviciu de asistență clienți în așteptare, 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână, pentru că este posibil să se tranzacționeze opțiuni binare pe parcursul mai multor perioade ale zilei din cauza diferenței de fus orar. Ar trebui, de asemenea, confirmat faptul că reprezentanții serviciului pentru clienți vorbesc limba dumneavoastră preferată.

Platformă simplă

Platforma sau programul pe care îl veți folosi pentru a face tranzacții vor avea cel mai mare impact asupra experienței dumneavoastră atunci când tranzacționați. Căutați brokeri de opțiuni binare care au site-uri proiectate într-un mod intuitiv. Nu ar trebui să urmărești ore în șir tutoriale doar pentru a putea plasa o tranzacție. Deși vei avea nevoie să faci cercetări pentru a lua decizii de investiții în cunoștință de cauză, procesul de tranzacționare din punct de vedere al utilizării interfeței ar trebui să fie simplu și rapid. Acest lucru este valabil mai ales în cazul în care aveți de gând să investiți în opțiuni binare pe termen foarte scurt, cum ar fi tranzacțiile de 60 de secunde. O interfață complicată sau incomodă ar putea sta în calea ta către succes.

Un sistem bun de bonusuri

Opțiuni binare: BrokeriBrokerii de top concurează pentru supremație în mediul de afaceri, iar o modalitate prin care brokerii de opțiuni binare cu reputație captează interesul investitorilor este prin bonusuri. Mulți brokeri vă vor oferi un bonus atunci când faceți prima depunere. În mod normal, brokerii vă vor acorda un anumit procent din suma pe care ați depus-o la deschiderea contului. În unele cazuri, ei vă vor da chiar un bonus de 100%, așa că veți avea de două ori mai mulți bani pentru a investi. Totuși, când vă gândiți la bonusuri este important să nu vă uitați doar la suma pe care o veți primi. De asemenea, acordați atenție scrisului mic și condițiilor în care primiți bonusul. Este posibil să trebuiască să îndepliniți anumite cerințe de tranzacționare pentru ca banii să devină vreodată oficial ai dumneavoastră și să îi puteți retrage. Este mai bine să alegeți un broker care plătește mai puțin dar cu termeni pe care îi puteți îndeplini cu ușurință decât unul care are termeni pe care nu veți fi capabil să-i îndepliniți. În general, însă, existența unui sistem de bonusare indică faptul că brokerul de opțiuni binare are o reputație și se străduiește să fie competitiv într-o piață. Chiar și în cazul în care în cele din urmă veți decide să nu acceptați un bonus de depozit, tot ar fi mai bine să alegeți un broker care oferă unul în favoarea unui broker care nu oferă niciun fel de bonus.

Beneficii extra

Cei mai buni brokeri de opțiuni binare vă vor oferi acces la funcții și avantaje suplimentare. Un astfel de avantaj menționat mai devreme a fost contul demo. Un  cont demo vă permite să experimentați tranzacționarea cu opțiuni binare, fără a fi nevoie să investiți bani reali, iar unii brokeri oferă acest lucru gratuit la crearea unui cont nou. Alte caracteristici și avantaje pe care brokerii de top le pot oferi includ reduceri la pierdere pe tranzacțiile cu opțiuni binare efectuate, precum și acces la semnale și diagrame pe care le puteți utiliza pentru cercetare tranzacții.

Cum să găsiți cel mai bun broker de opțiuni binare pentru dvs.

Pentru a vă asigura că alegeți cel mai bun broker de opțiuni binare pentru nevoile dumneavoastră, urmați acești pași:

  1. Evaluați-vă nevoile.

Înainte de a începe compararea brokerilor, trebuie mai întâi să depistați care sunt nevoile dumneavoastră. Sunteți începător în tranzacționarea cu opțiuni binare? Novice în domeniul investițiilor în general? Aveți un pic de experiență în tranzacțiile cu opțiuni binare sau sunteți deja un profesionist? Care sunt obiectivele dvs. în ceea ce privește tranzacționarea cu opțiuni binare? Doriți să deveniți un trader profesionist și să vă câștigați existența din asta? Vreți doar să vă distrați un pic și să faceți ceva bani? Este tranzacționarea cu opțiuni binare o parte a strategiei globale de investiții pentru îmbogățire? Acordați-vă timp să identificați nevoile și obiectivele dvs., vă vor ajuta să identificați mai bine brokerii care vi se potrivesc cel mai bine.

  1. Începeți cu Google.

Opțiuni binare: BrokeriÎnainte de a  începe căutarea brokerilor de opțiuni binare, tastați opțiuni binare într-un motor de căutare, precum  Google. Dacă sunteți mai experimentat și doriți să vă specializați într-un anumit tip de tranzacționare cu opțiuni binare, căutați acel tip. Consultați brokerii de opțiuni binare listați pe primele două pagini ale rezultatelor. Sit-urile care au cel mai înalt rang sunt, de obicei, cele mai populare și și-au câștigat statutul în rezultatele căutării pentru un motiv întemeiat.

  1. Întrebați-vă cunoscuții.

Știi pe cineva care investește? Întrebați-i dacă sunt implicați în tranzacționarea cu opțiuni binare, și dacă da, aflați ce broker folosesc. Recomandările sunt o modalitate foarte bună de a obține informații de primă mână, demne de încredere, despre care este cel mai bun broker de opțiuni binare. Puteți cere, de asemenea, persoane de contact pe rețele de socializare pentru recomandări. Dacă știți pe cineva care lucrează pentru un broker, întrebați-i dacă societatea pentru care lucrează are un site de tranzacții cu opțiuni binare.

  1. Citește opiniile demne de încredere.

Căutați un site care oferă clienților opinii imparțiale despre brokerii de opțiuni binare—cum ar fi acest site. Vedeți ce spun experții și scriitorii financiari despre diverși brokeri. Este o idee bună să citiți mai multe site-uri care oferă recenzii. În cazul în care un broker are constant recenzii bune pe diferite site-uri, se poate considera că acea societate este una de renume.

  1. Deschidere conturi mici.

Dacă vă aflați în imposibilitatea de a decide dintr-o serie de brokeri de opțiuni binare, aflați care este depozitul minim de deschidere de cont, deschideți un cont nou, depuneți acei bani și faceți câteva tranzacții. Această metodă funcționează numai în cazul în care depozitul minim este o sumă pe care vă puteți permite să o pierdeți și trebuie făcută doar după ce ați cercetat brokerul respectiv pentru a stabili cel puțin că este un broker de renume. Încercarea interfeței platformei de tranzacționare, fie prin intermediul tranzacțiilor pe bani reali sau cu ajutorul conturilor demo vă va oferi posibilitatea de a decide pe care dintre brokeri îl preferați.

Alte puncte de comparație

Opțiuni binare: BrokeriAm împărtășit anterior o listă de indicatori care vă pot ajuta să identificați un broker de opțiuni binare de renume cu care puteți să investiți și cum să depistați  brokerii suspecți pe care doriți să îi evitați. După ce ați epuizat toate opțiunile puteți începe să comparați detaliile fine ale cerințelor și serviciile brokerilor. Unele aspecte care trebuie comparate sunt:

  • Cerințe de depozit. Cât de mult trebuie să puneți într-un cont de investiții pentru a putea începe să tranzacționați? Ce sumă trebuie să aveți în cont pentru a vă asigura că acesta rămâne deschis? Trebuie să efectuați depuneri periodic pentru a menține contul deschis? Sunt percepute taxe  în cazul în care soldul contului scade sub o anumită sumă? Vă puteți permite cu ușurință suma inițială de depozit?
  • Tipuri de active. Câte tipuri de active oferă brokerul dvs. de acțiuni binare? Ce tipuri specifice au disponibile? Există alte tipuri de active care vă interesează iar brokerul dvs. de acțiuni binare nu le oferă?
  • Cerințele de locație. Din ce țări este brokerul dvs. de acțiuni binare autorizat să accepte investiții? Acceptă investitori din țara dumneavoastră? Dacă locuiți în SUA sau Canada, veți afla destul de repede că o mulțime de brokeri de acțiuni binare care se află în afara Americii de Nord nu sunt autorizați să efectueze tranzacții pentru rezidenții din SUA sau Canada.
  • Mărimea tranzacțiilor. Ce este cea mai mică tranzacție pe care o puteți face? Dar cea mai mare? Credeți că sumele minime și maxime per tranzacție sunt potrivite pentru stilul dvs. de investiții sau aveți nevoie de un comerciant care vă va permite să efectuați tranzacții cu sume mai mici sau mai mari?